Foto van een medewerker van Synetic. Hij kijkt lachend de camera in.

1. Bij Synetic richt je je functie zó in dat-ie past bij je talenten

Je bent gemotiveerder, energieker en gelukkiger als je doet waar je goed in bent. Word je blij van strategisch denken? Ga dat doen. Ben je daar niet zo van? Laat het lekker aan iemand anders over. Binnen Synetic omarmen we de Strengths Based Culture. Dat betekent dat je bij ons je functie zó in kunt richten, dat ‘ie perfect bij je talenten past. Daardoor word je niet alleen uitmuntend in wat je doet, maar ga je ook elke dag met veel energie, motivatie en plezier aan de slag.

Lees meer

2. Je krijgt elk jaar budget én tijd om verder te studeren

In de digitale wereld ontwikkelt technologie zich non-stop en innovaties volgen elkaar in rap tempo op. Om als software engineer on top of your game te blijven moet je je telkens weer verdiepen in nieuwe trends, technieken en systemen. Als iedereen zich op vakinhoudelijk gebied blijft ontwikkelen blijf je samen het allerbeste digitale werk maken. Daarom krijg je bij Synetic elk jaar vijf extra vrije dagen om te studeren én 1.000,- euro studiebudget.

Lees meer →

Synetic collega's op kantoor aan het werk

3. Je kunt vanuit huis of op kantoor werken

Niet elk bedrijf staat ervoor open, maar voor ons is het het nieuwe normaal: afwisselend thuiswerken en op kantoor werken. Dankzij zo'n hybride constructie van bijvoorbeeld drie dagen thuiswerken en twee dagen op kantoor werken beperk je je reistijd. Voor collega's die met de trein reizen is het extra makkelijk dat Synetic pal naast station Haarlem gevestigd is.

Lees meer
Naast dat ik drie dagen per week vanuit huis werk, werk ik ook in de trein, ideaal! En mooi meegenomen dat Synetic pal naast het station van Haarlem zit.
Niels van Aken , Synetic
Tafelvoetbal, plezier, high five.

4. Van ons sportprogramma krijg je extra energie

Je gezondheid was nog nooit zo belangrijk, maar met het thuiswerken is voldoende bewegen een flinke uitdaging. Om iedereen bij Synetic een extra (en leuk!) duwtje in de rug te geven bieden we een programma aan dat deelnemers beloont voor beweging: a.s.r. Vitality.

Lees meer

5. In onze zelfsturende organisatie krijg je veel vrijheid

Innovatieve organisatievormen die gebaseerd zijn op autonomie voor vakmensen krijgen steeds meer aandacht. Simpelweg omdat je vakmensen niet steeds moet vertellen wat ze moeten doen. Vakmanschap vergt een zekere mate van vrijheid om tot de juiste beslissingen te komen. Bovenal vergroot dit het werkplezier en de betrokkenheid. Iets waarvan jij gaat profiteren.

Lees meer →